Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κορίτσια ο Μάρκουλης - Επεισόδιο 1


Μπορεί το ξενοδοχείο να ονομάζεται 'Γαλήνη', όμως όλα τα παράξενα και τα ανάποδα θα συμβούν σε αυτό. Ο Μάρκος Σεφερλής, που ξέρει πάντα να εκπλήσσει με τις ατάκες του και να προκαλεί γέλιο στο κοινό, εισβάλλει στο εν λόγω ξενοδοχείο αλλά και στις οθόνες σας και φέρνει τα πάνω κάτω. Απολαύστε σάτιρα σε όλο της το μεγαλείο, από το μετρ του είδους!


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο Μάρκος Σεφερλής μιμείται τον Ηλία Κασιδιάρη!


Πήγε ο Σεφερλής στην Στεφανίδου, έχωσε καμιά δεκαπενταριά χαστούκια και σηκώθηκε και έφυγε.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω...


TAXI - Κουφός



Από την αξέχαστη σειρά TAXI.


Η μεγάλη του γέλιου σχολή



Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πασίγνωστη επιθεώρηση!



Ο άγνωστος Χ



Πάμε μαέστρο...


Μάρκος Σεφερλής - Daddy Cool ( 2009 - 2010 )


"DADDY COOL" του Ray Cooney με τον Μάρκο Σεφερλή
ΘΕΑΤΡΟ "ΠΕΡΟΚΕ" ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2009-2010

"Αν ξεκινήσεις και πεις ένα ψέμα, τελικά βρίσκεσαι να λες τα μεγαλύτερα ψέματα του κόσμου". Αυτή η φράση ακούγεται δια στόματος του "εραστή" μεν, "παντρεμένου" δε γιατρού Μάρκου Μάρκουλη. ο οποίος προσπαθεί να μπαλώσει ένα "στιγμιαίο λάθος" που είχε κάνει δεκαεννέα χρόνια πριν με μια νεαρή τότε νοσοκόμα, λέγοντας αλλεπάλληλα ψέματα στη γυναίκα του, στον άγνωστο μέχρι τώρα γιο του, στον Διευθυντή και τους συναδέλφους του και τέλος στον σκληροτράχηλο Αστυνομικό που προσπαθεί απεγνωσμένα να συλλάβει τον "παράνομο" καρπό του γιατρού, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία παραβάσεων και παραπτωμάτων.

Τρωει Story 30 Χρονια τωρα


Ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει την κατάσταση της Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια!


Η νύχτα άπλωσε το πέπλο της πάνω από την προεδρική σουίτα των φυλακών Κορυδαλλού. «Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» στο κελί της, έκλεισε το ημερολόγιο του συζύγου της που διάβαζε από ώρα, ενώ αποφάσισε να σπάσει την απεργία πείνας που έκανε με ένα «βρώμικο» που της έστειλε πακέτο «ο Γιατρός της Πείνας».

Στη συνέχεια άνοιξε την τηλεόραση. Πόσο ανιαρό της φάνηκε αυτό το ρεπορτάζ με τους άνεργους Έλληνες που μεταναστεύουν «ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ», όπως και η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της «ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ» σε Έλληνα δημοσιογράφο! Μα επιτέλους! Πότε θ' αρχίσει το αγαπημένο της σίριαλ «ΛΑΛΕ! ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»; «Αχ και να 'βλεπε από μια μεριά όλη αυτή την Τουρκολαγνεία ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!» σκέφτηκε. «Θα ζωντάνευε μέχρι και το κέρινο ομοίωμά του «ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» Βρέλλη! Κι όλα αυτά σε μια χώρα, που ούτε ο «SUPERMAN» δεν μπορεί να σώσει, αφού 30 χρόνια τώρα, η εκάστοτε κυβέρνηση έχει μάθει μόνο να «τρώει».

Κατά Μάρκον ευαγέλιο: Τα καλύτερα του ταξίαρχου Θεοχάρη


Ένα best of με το Μάρκο στο ρόλο του ταξίαρχου Θεοχάρη


Προσοχή Μαρκοπέδιο - Σήμα αρχής


Το αξέχαστο σήμα αρχής της σατιρικής εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 "Προσοχή Μαρκοπέδιο" τη σεζόν 1999-2000.


Η μαντινάδα του Σεφερλή στην Ελένη


Ο Μάρκος Σεφερλής ντύθηκε Κρητικός και αφιέρωσε με ιδιαίτερη χαρά και στιλ μια πολύ ωραία μαντινάδα στην Ελένη Μενεγάκη. Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της και χάρισε απλόχερα κέφι, γέλιο και χαρά!

Δείτε το video:


Ο Σεφερλής έγινε… Αγάθωνας!


Χαμός έγινε στο πλατό του Μίλα με τον καλεσμένο της Τατιάνας! Το κοινό δεν σταμάτησε να γελάει και να χειροκροτάει τον… Αγάθωνα. Φυσικά, μιλάμε για τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος μεταμορφώθηκε στον γνωστό ρεμπέτη και μίλησε σαν να είναι εκείνος για την και όλα όσα ακούστηκαν. Το μοναδικό show του ηθοποιού βέβαια συνεχίστηκε και με άλλες μεταμορφώσεις.

Πάρε μία μικρή γεύση από το παρακάτω βίντεο!


Ο Μάρκος Σεφερλής στον Αντώνη Ρέμο





Ο Μάρκος Σεφερλής στον Αντώνη Ρέμο
Διογένης Studio 2011